TECHNIEK 3
​​​​A. Bediendeel spudpaal met daaronder een rode led die brandt als de spudpaal opgehaald of neergelaten wordt. Groene led gaat branden als de spudpaal
     boven is en gelockt kan worden. Locken met de schakelaar onder de groene led. 
B. Proportionele joystick  voor boeg- en hekschroef. Elke joystick heeft een rode en groene led voor SB en BB indicatie.
     Daarnaast keuzeschakelaar joystick of draadloze bediening. 
Links in het midden gasalarm, dieptemeter en roerstand aanwijzer. Bediendeel van de VW Marine 140-5. Rechtsboven extra luidspreker van de marifoon. Linksboven de daglicht  monitor van de boordcomputer. Boven in het midden de GPS Furuno GP 32. Rechts gashandel van de Flexball motorbediening.
​​​​Linker paneel.​​
Automatische 220 volt zekeringen met uiters links een verbruiks meter voor de walstroom. Linksboven de galvanische isolator voor de aarde walstroom. Boordcomputer  Zbox Nano. Rechts Vetus ontvanger voor draadloze bediening boeg- en hekschroef.

​​​​Rechter paneel.​​
Automatische 24 volt zekeringen. Omvormer 24 volt naar 12 volt. AIS ontvanger. GSM module bewaking 24 volt, bilgepomp, temperatuur en in- en uitschakelen Webasto hetelucht verwarming. Boven tegen paneel  GSM en de compressor signaalhoorn.
​​​​Hoofdschakelaar 24 volt. Bediendeel Victon Multi 3000/24/70. 220 volt meter. Schakelpaneel navigatie-verlichting, pompen, vuilwatertank, mast etc.